Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

Bedrijfsinformatie

Studentsflirt.nl is de datingsite specifiek gericht op jongeren tussen de 18 en 30 jaar.

Studentsflirt.nl is gestart in 2011 en dus vrij nieuw. Wij zijn erop gericht om op een vernieuwende wijze met andere studenten in contact te komen. Zonder dat je hierbij verplichtingen hoeft aan te gaan.

Wij zijn bedoeld voor het opstarten van: vriendschap, liefdesrelaties of 'gewoon' een leuke avond.

 

Dus ben jij op zoek naar degene waar je een hoop lol mee kan maken en wie weet wel meer uit voort vloeit.. Dan kan je die vinden op Studentsflirt.nl! Misschien zelfs wel diegene die je al langer een oogje op hebt van je studie. Op internet is het toch makkelijker om contact te zoeken en te maken dan in het 'gewone' leven, niet iedereen is bijdehand genoeg om in de kroeg op iedereen af te stappen. En als je dat wel bent, vind je het vast ook spannend en leuk om op internet een date of flirt te vinden. 

 

Kortom:

Studentsflirt.nl is de plek waar jong Nederland elkaar leert kennen! En waar iedereen kan aansluiten, zonder dat het geld kost.

 

Bij ons kan je zoeken naar mede studenten op de punten die jij belangrijk vindt bij het daten en flirten zoals:  studie, studieniveau, werkbranche, leeftijd, uiterlijk, regio, religie.

 

Je kunt de profielen die je interessant vind een berichtje sturen, een flirt sturen, maar ook chatten. En dat allemaal geheel gratis!


Dus: Schrijf je ook in en wie weet ga jij binnenkort op date!

 

Download algemene voorwaarden

Dowload adverteerders voorwaarden

Download privacy statement