Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK DATINGTIP

Tijdens het online flirten op Studentsflirt.nl: Hoe leg je contact?

Vul je profiel goed in

Als je weinig reacties krijgt, kan de oorzaak zijn dat je een profiel hebt opgesteld dat andere studenten niet aanspreekt.

·                     Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Dus geef een omschrijving, geef aan waar je woont, vermeld je studie etc.
·                     Wees uitgebreid in wat je vertelt. Met een tekst als "leuke meid zoekt leuke jongen", ben je niet de eerste die dit schrijft. Dus zorg voor een aansprekende tekst die jou omschrijft in woorden.
·                     Let goed op je grammatica en maak geen grove spelfouten. Zo voorkom je dat mensen afknappen op slordigheden.
·                     Zorg dat je altijd een foto upload, zonder foto weten mensen niet wie je bent en geeft het aan dat je niet veel tijd in je profiel stopt. Dus waarom zouden ze dan moeite voor jou doen?

 
Blijf eerlijk, overdrijf niet
Iedereen wil het beste beeld van zichzelf geven, maar doe het niet te extreem. Beschrijf op je profiel wie je echt bent, niet wie je wilt zijn..

Ook het internetprofiel van je potentiële date wijkt wel eens af van de werkelijkheid. Om erachter te komen of iemand echt degene is die je zoekt kan je vooral veel chatten, flirten en berichten versturen.

Vul je ideale studenten date/ partner in
Om te voorkomen dat je onnodige berichten krijgt van andere Studentsflirt.nl leden is het verstandig om je ideale date in te vullen. Hoe vollediger je gegevens zijn, hoe groter de kans op een student date. Dit voorkomt teleurstellingen.

Toon interesse in leuke Studentsflirt.nl leden
Een goede eerste stap is om interesse te tonen in andere Studentsflirt.nl leden, die jij leuk vindt.  Dit is heel makkelijk op Studentsflirt.nl door een flirt te versturen, dit kan in de vorm van een bloemetje, biertje, wijntje, frisje etc. Zo wek je snel de aandacht van andere leden. En heb jij het snelste een date!

Nodig online Studentsflirt.nl leden uit voor de chat
In de chatbox kan je zien wie er online zijn, trek te stoute schoenen aan en spreek een student aan die online is. Je kan ook met iemand met wie je berichten aan het sturen bent afspreken om samen even een tijdje te gaan chatten. Dit is net iets persoonlijker dan alleen berichten versturen. Zo kom je er ook sneller achter of de chemie er is en wie weet de vonk zelfs overslaat.  

Als je een berichtje gaat versturen, ga in op wat het andere lid schreef op zijn/haar profiel
Als je reageert op een profiel van een Studentsflirt.nl lid, vertel dan wat je aanspreekt. Ga in op de hobby’s, studie of woonplaats die op het profiel vermeld staan, hiermee toon je interesse. Vergeet ook vooral ook niet vragen te stellen, iedereen vind het leuk als andere studenten geïnteresseerd zijn in je en dus antwoord kan geven op de vragen die de potentiele date stelt. Vertel uiteraard in je mail ook iets over jezelf.

Stel realistische eisen
Stel realistische eisen aan je flirts of dates. Als je hoopt de knapste, slimste, mooiste student of studente aan de haak te slaan, moet je van goede huize komen. Er zijn dan meer kapers op de kust. Uiteraard is wel alles mogelijk
J. Maar houd wel de realiteit in de gaten, als je dat doet zal je ook eerder succes hebben op Studentsflirt.nl!

Het fijne van student zijn: Wees flexibel met reizen
Als je student bent heb je waarschijnlijk een ov-kaart en daarmee kan je flexibel reizen. Maak er gebruik van en zoek niet alleen een date in je directe omgeving. Als je een stukje verder kijkt dan je eigen stad heb je veel meer kansen op een flirt of date.