Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK DATINGTIP

Hoe maak je je datingprofiel aantrekkelijk zodat er op gereageerd wordt?
Hoe maak je je datingprofiel aantrekkelijk zodat er op gereageerd wordt?
-          ‘Spreek’ de persoon persoonlijk aan. Maak een profieltekst vooral niet ingewikkeld. Schrijf zoals je spreekt en gebruik korte zinnen.
-          Vertel iets over wie je bent of waar je van houdt. Bijvoorbeeld je houdt van sporten, vertel dan in je profiel waarom je van sporten houdt en waarom je nou juist van bepaalde sporten houdt. Dit maakt het voor andere leden makkelijker om gerichte openingsvragen te stellen.
-          Laat in je profieltekst zien wie je bent. Het is vaak moeilijk om iets over jezelf te schrijven. Maar beantwoord voor jezelf de vragen die je ook van een ander wilt lezen op zijn of haar profiel.
-          Maak je teksten niet te lang. Dat maakt je profiel onnodig saai en echt lezen doen mensen vaak toch niet op internet.
-          Voorkom het gebruik van clichés. Dus geen onnodige zinnen als: "Dus ben jij degene die ik zoek, reageer dan nu". Dit zijn echte afknappers en komen vaak wanhopig over.
-          Vertel niet TEveel. Mensen die je profiel lezen moeten nog wel iets te vragen hebben en ook een nieuwsgierigheid moet er gewekt worden. Als je alles al verteld hebt, ben je een open boek.
-          Wissel geregeld van profielfoto. Je profiel ziet er direct anders uit als je een nieuwe foto upload. En dat levert ook misschien weer nieuwe mensen op die je anders misloopt.
-          Zorg dat je geluk uitstraalt. Probeer niet wanhopig of somber te zijn. Want niets is onaantrekkelijker. Iedereen zoekt iemand die zelfstandig is en niet een hondje wordt wat heel hard op zoek is, omdat het zo vervelend is om alleen te zijn.