Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

HELP

 
Studentsflirt.nl is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar die op zoek zijn naar een date. Deze date kan het begin zijn van een vriendschap of liefdesrelatie, maar kan ook een eenmalige leuke avond opleveren.
Studentsflirt.nl heeft privacy hoog in het vaandel staan. Alleen de medewerkers van Studentsflirt.nl hebben toegang tot de persoonlijke gegevens. Zij zullen op geen enkele wijze jouw identiteit naar anderen doorspelen. Hierdoor kan je in alle privacy daten. Voor het uitgebreide privacy beleid, verwijzen we je naar ons privacy statement.
Je kunt je wachtwoord wijzigen in het menu ‘Mijn profiel bewerken’. Klik vervolgens op ‘Persoonlijke instellingen’ en volg de instructies.
Nee, dit is helaas niet mogelijk, met als reden verwarring te voorkomen bij andere leden.
Je kunt instellen welke emails je wilt ontvangen in het menu ‘Mijn profiel bewerken’. Klik vervolgens op ‘Persoonlijke instellingen’. Vervolgens kun je bij het kopje ‘Emailservice’ aangeven welke mails je wel/niet wilt ontvangen en de frequentie hiervan.
Je kunt je profiel wijzigen in het menu ‘Mijn profiel bewerken’. Klik vervolgens op het onderdeel dat je wilt wijzigen en volg de instructies.
Je kunt je account/profiel verwijderen in het menu ‘Mijn profiel bewerken’. Klik vervolgens op ‘Persoonlijke instellingen’. Vervolgens kun je bij het kopje ‘Account verwijderen’ je account definitief verwijderen.
Ja, je kunt ervoor kiezen om geen foto te uploaden. Echter kun jij dan ook geen foto’s van andere leden bekijken. Studentsflirt.nl adviseert daarom om altijd minimaal 1, maar het liefst meer foto’s te uploaden. Zodat je ook altijd kunt zien met wie je in contact bent.
Wees altijd duidelijk in je communicatie, probeer eerst altijd zelf duidelijk te maken dat het lid geen contact met je mag opnemen. Op deze wijze kan je het andere lid er ook op wijzen, waarom deze geen contact op mag nemen. Mocht dit niet lukken: Onderaan ieder bericht/flirt staat een knop met blokkeren. Als je op deze knop drukt, kan dit lid je geen berichten en flirts meer sturen. En op iedere profielpagina staat een knop blokkeren, op die manier kan de persoon die je blokkeert niet meer in contact komen met je.
Een foto die je uploadt moet voldoen aan: - Je foto is recent - Je foto is niet geretoucheerd - Je bent duidelijk herkenbaar op de foto - Je staat alleen op de foto - Je foto is fatsoenlijk en is niet provocerend - Je foto bevat geen persoonlijke gegevens als: adres, telefoonnummers etc.
Je foto kan geweigerd zijn om verschillende redenen. Veel voorkomende redenen zijn foto’s van bekende mensen, foto’s waar je niet alleen op staat, je bent niet herkenbaar op de foto, de foto is provocerend. Je foto moet ook aan de eisen voldoen om geplaatst te worden op Studentsflirt.nl. De eisen zijn: - Je foto is recent - Je foto is niet geretoucheerd - Je bent duidelijk herkenbaar op de foto - Je staat alleen op de foto - Je foto is fatsoenlijk en is niet provocerend - Je foto bevat geen persoonlijke gegevens als: adres, telefoonnummers etc.
‘Mijn matches’ zijn de leden die voldoen aan de zoekcriteria die je hebt aangegeven in ‘Mijn profiel’.
‘Mijn quizmatches’ zijn de leden die dezelfde antwoorden geven in de quiz als jij.
‘Mijn fans’ zijn de leden die jou hebben toegevoegd aan hun favorieten.
‘Mijn favorieten’ zijn de leden die jij toevoegt aan je favorieten, zo kan je snel nog eens naar het profiel kijken of snel in contact komen met het favoriete lid.
Een flirt is een manier om te laten zien dat je het profiel van het andere lid interessant vindt. Door een flirt te versturen is de stap makkelijker om in contact te treden met het andere lid.
Als je op de rapporteerknop drukt, krijgt Studentsflirt.nl een melding dat er op die pagina iets staat wat niet ‘kan’ volgens jou. Studentsflirt.nl kan vervolgens actie ondernemen en het aanpassen. Wil je meer uitleg geven, dan kan dat door een email te sturen naar: info@studentsflirt.nl
Dit kan door te mailen naar info@studentsflirt.nl of te bellen naar 023 - 87 95 117.
Stuur een email naar info@studentsflirt.nl en je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden door een van onze medewerkers.
De leden die zelf ook een foto geüpload hebben, kunnen jouw foto bekijken.
Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Studentsflirt.nl. Het is volledig gratis voor de gebruikers.
Ja, je kunt de quiz later nog aanpassen en je antwoorden bekijken. Studentsflirt.nl is namelijk van mening dat mensen kunnen veranderen en dus ook je antwoorden na verloop van tijd anders kunnen worden.
Op de chatpagina wordt aangegeven wanneer de volgende speeddate is.
Speeddaten bij Studentsflirt.nl is 5 minuten met een ander lid chatten en dan naar een volgend lid gaan. Dit gebeurt willekeurig en is dus niet gebaseerd op persoonlijke instellingen. Je kunt met 10 verschillende leden chatten en vervolgens met de personen die interessant zijn verder chatten na de speeddate sessie. De speeddate sessie zorgt ervoor dat je los van je voorkeuren met andere leden in contact komt en dus buiten je ‘gewone’ zoekpaden met iemand in contact komt.
De speeddate sessie zorgt ervoor dat je los van je voorkeuren met andere leden in contact komt en dus buiten je ‘gewone’ zoekpaden met iemand in contact komt. Dit zorgt voor een extra spannende en vernieuwende methode om met andere leden in contact te komen.