Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

Online daten via datingsites: onveilig en ineffectief? - Studentsflirt.nl
Schrijver Studentsflirt.nl
Online daten via datingsites: onveilig en ineffectief? - Studentsflirt.nl blog

Iedereen heeft een mening over ‘het online daten’. De een vind het fantastisch, spannend en leuk om te daten via het internet. Je kan er tenslotte de man of vrouw van je dromen vinden. De ander vind het onveilig of niet effectief. In de discussie over online dating zijn er twee smaken.

De waarheid ligt in het midden, het is net wat je interessant of leuk vind. Geen enkele datingsite levert meteen de partner van je dromen op, geduld is een schone zaak. Online dating is zeker niet ‘eng’ en ‘onveilig’. Je moet online dating op bijvoorbeeld Studentsflirt.nl zien als een handig hulpmiddel om andere mensen te ontmoeten.

Het is wel verstandig om je gezonde verstand te gebruiken! Als je gevoel zegt dat het niet klopt vooral links laten liggen en niet op afspraken maken ingaan.
Voor iedereen is het anders ook wat de wensen zijn op Studentsflirt.nl
De een klaagt over te weinig reacties en iemand anders heeft onvoldoende tijd om alle flirts en berichten te beantwoorden.

Jongeren hebben toch hoge verwachtingen van Studentsflirt.nl, maar: De online zoektocht naar een date, leuke avond of vriendschap is een kwestie van tijd, geduld, gezond verstand en wederzijdse oprechte aandacht. Pas dan zul je een leuke flirt of date vinden!

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl