Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

De huizenkoopster.. - Studentsflirt.nl
Schrijver Dater

De huizenkoopster.. - Studentsflirt.nl blog

 

Ik was pas een maandje weer single en via een vriend leerde ik een hele leuke meid kennen. Leuk kittig typje, blond haar in een paardenstaart. Na wat flirten, gingen we uiteindelijk daten.

Na de derde date mocht ik blijven slapen en ondanks dat 'de' daad niet plaatsvond toch een hele wilde nacht. Vanaf toen herhaalde dit zich vervolgens een paar keer per week, fantastisch was het! En dat voor ongeveer een maand.

Ik werd voorgesteld aan haar collega's van de galerie waar ze werkte. Uit eten met haar vrienden, stappen met mijn vrienden, samen studeren etc... Allemaal heel leuk en niets aan de hand. Totdat...We na een gezellig avondje stappen terug naar haar huisje liepen, ze begon ineens te stamelen dat het daten en deze relatie niet was wat ze er van verwachtte. Vol verbazing keek ik haar aan. Ze durfde me niet aan te kijken kraamde nog wat cliches uit om mij vervolgens met een groot vraagteken alleen achter te laten...
 
3 weken later, Jazzfestival in de stad en ineens staat ze naast me. Heel lief vragen hoe het met me ging etc. Maar vooral over vertellen over wat er allemaal zo goed ging met haar, met haar studie en werk. Gedurende de monoloog die ze afstak zie ik dat ze met een jongen is die er even later bijkomt staan. Waarop zij zegt; Dit is Pieter, we hebben eindelijk de knoop doorgehakt en we gaan samenwonen, we hebben een heel leuk huisje gekocht!

Oei... ik heb me heel erg moeten inhouden om niet eruit te flappen en onze dates dan? Maar eigenlijk was ik zo met stomheid geslagen dat ik niets meer uit kon brengen...
Daarna heb ik haar (de stomme huizenkoopster) nooit meer gezien.

 

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl