Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

De spelletjesavond - Studentsflirt.nl
Schrijver Dater
De spelletjesavond - Studentsflirt.nl blog
We hadden een spelletjes avond gehouden bij vrienden. Bij die vrienden was ook een hele leuke vriend van een vriend, ik had hem nog niet eerder gezien. Na de spelletjesavond thuis zijn we met zijn allen naar de kroeg gegaan. Daar was het heel gezellig, tijdens het spelletjes spelen was ik al met die jongen aan het flirten. In de kroeg werd dat alleen maar meer..

Toen we uiteindelijk naar huis gingen, zei hij als een gentleman dat hij mij thuis zou brengen. Toen we voorbij een park kwamen vroeg hij of ik nog zin had om sterren te kijken.. Hoe romantisch is dat? Na een tijdje naar de sterren getuurd te hebben, waarbij hij zijn armen om mij heen had geslagen voor de kou. Kwam dan uiteindelijk de kus. Terwijl de sterren voor mijn ogen begonnen te dansen en ik alleen vogeltjes hoorde fluiten heeft hij mij keurig naar huis gebracht en na nog wat kussen verder.. Heeft hij mij alleen naar binnen laten gaan en hadden we afgesproken om elkaar later in de week nog eens te zien.
Die volgende date waarbij we echt alleen samen waren, was fantastisch en we hebben elkaar prima vermaakt! We hebben nu nog steeds een relatie :)

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl