Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

Romantische date met mijn vriend - Studentsflirt.nl
Schrijver Dater
Romantische date met mijn vriend - Studentsflirt.nl blog
Toen mijn vriend en ik een jaar samen waren, hebben we een erg leuke date gehad.
De date duurde de hele dag.

Ik was begonnen met een ontbijt op bed.. Lekkere croissants, verse jus d’orange, rozen erbij. Kortom: een romantische start.  Daarna zijn we op de fiets naar het station gereden, ik achterop bij hem. Armen om hem heen geslagen en fietsen maar.. We zijn met de trein naar Amsterdam gegaan en hebben daar de Zuidertoren beklommen.
Daar mochten we mee kijken met de klokkenspeler, die ons uitleg gaf over de klokken en hoe hij aan die baan was gekomen en speciaal voor ons ging hij een liedje spelen. Het was koud en het sneeuwde, maar daardoor wel superromantisch om te zoenen op een hoog punt in Amsterdam.
Na dit hoogtepunt zijn we op een terrasje gaan zitten en hebben warme chocolade melk gedronken. Na het terras zijn we in de supermarkt boodschappen gaan doen voor een picknick in het park. We hadden er kaarsjes bij, een warm dekentje en wijn (wel met plastic bekertjes, maar dat mocht de pret niet drukken). We hebben tot diep in de nacht in het park gezeten.  

's Nachts toen we thuiskwamen had ik als verrassing nog een klein cadeautje voor hem, een leuk fotolijstje met onze foto erin en ik had het bad laten vollopen en de vloer versierd met rozen.  
Het was een top dag!!

 

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl