Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

De kat in de zak - Studentsflirt.nl
Schrijver Dater
De kat in de zak - Studentsflirt.nl blog
Via een datingsite had ik een leuke meid gevonden.. Na wat flirten en berichtjes heen en weer besloten we af te spreken.

We hadden in de kroeg afgesproken, waar we allebei in de buurt woonden. We hebben een aantal biertjes gedronken en konden goed met elkaar lachen. Ze was ook nog eens een mooie meid om te zien. Na deze avond hebben we nog een aantal keer op openbare plekken afgesproken.

Na de 3e date vroeg ze of ik met haar mee wilde naar huis. Dat hoefde ze niet eens te vragen, natuurlijk wilde ik dat! Bij haar thuis aangekomen hebben we nog een aantal biertjes gedronken en belanden we uiteindelijk in haar bed. Ondertussen voelde ik me wel beroerder worden, ik kreeg een loopneus, traanogen en verschrikkelijke hoofdpijn. Maar goed ik was eindelijk bij haar thuis, dus ik ging echt niet naar huis omdat ik me niet zo lekker voelde. Ik dacht misschien een beginnende verkoudheid ofzo.

 Toen we eenmaal in bed lagen te vrijen, werd het steeds erger. En er kwam ook raar geluid uit de kast vandaan, dus toen ik vroeg wat dat voor geluid was zei ze dat het bij de buren vandaan kwam. Ach dacht ik tegenwoordig zijn de huizen slecht geïsoleerd, dus dat zou best kunnen. Maar het geluid werd steeds erger, het leek wel of er een beest in de kast zat. Uiteindelijk ben ik in de kast gaan kijken en toen ik de deur opendeed ontsnapte een kat eruit!

Ik ben verschrikkelijk allergisch voor katten en dat had ik duidelijk met haar besproken op de datingsite al. En zij gaf aan dat ze geen huisdieren had, dus waar kwam dit beest vandaan?
Toen ik het haar vroeg, zei ze dat ze mij zo leuk vond dat ze niet durfde te zeggen dat ze een kat had en dus maar wel was gaan daten. Ze had de kat in de kast gedaan in de hoop dat ik hem niet zou zien.

Ik werd boos, want inmiddels was die kat rakelings langs mij gekomen en rende inmiddels het hele huis rond uit blijheid van de bevrijding. Ik heb haar gezegd dat ik haar niet meer hoefde te zien als je over zulke cruciale dingen liegt en kon zelf door naar de eerste hulp in het ziekenhuis omdat de allergie alleen maar erger werd. Het verklaarde iedergeval waarom ik eerder die avond al een loopneus en traanogen kreeg.

Voor mij was het iedergeval een kat in de zak date en vraag nu altijd door of mensen echt, echt, echt geen huisdieren hebben.  

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl