Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

De date van het internet - Studentsflirt.nl
Schrijver Dater
De date van het internet - Studentsflirt.nl blog
 
Via het internet had ik en jongen leren kennen die ik na vele berichtjes heen en weer erg leuk begon te vinden.
We hadden afgesproken om te gaan daten.

De date was heel simpel eigenlijk, maar wat was ik zenuwachtig! Ik kwam naar zijn huis en ik belde aan, wachten kan dan lang duren voordat er open gedaan wordt.. Hij kwam naar beneden en gaf me 3 zoenen. Hij had een jasje aan, nette schoenen en zag er helemaal gelikt uit, ik had in de flirts gezegd dat ik er wel van hield als mannen zich uitsloven om er goed uit te zien. We zijn gezamenlijk naar het restaurant gelopen, allebei te zenuwachtig om een woord uit te brengen.

Hij had een restaurant uitgezocht, een vrij luxe restaurant. Het gesprek moest even op gang komen, maar na ons eerste glaasje wijn kwamen we allebei los en werd het zoals het gevoel dat ik ook op internet had.
Na het eten zijn we hand in hand naar zijn huis gelopen, want daar stond mijn fiets nog. Toen we bij zijn huis aangekomen waren, vroeg hij of ik nog zin had om een filmpje te komen kijken. Nou dat liet ik me geen twee keer zeggen, want ik wilde eigenlijk nog langer bij hem zijn.
Van de film hebben we allebei niets mee gekregen, want we hebben alleen maar in elkaars armen gelegen en gezoend. Na de film ben ik blijven slapen, ook daar hield het zoenen niet op, maar we hebben geen seks gehad want dat hoort niet op de eerste date vond hij.

Eigenlijk was de date via internet geen hele bijzondere date dus , maar wat maakt een date fijn? Deze date was zo fijn omdat we tot over onze oren verliefd waren op elkaar en dan is elk moment natuurlijk bijzonder. En zo spannend ook omdat je elkaar alleen nog maar op internet hebt gesproken en dan pas in het echt ziet. En als het dan meevalt, sterker nog nog leuker is dan je hoopte, dan is dat echt fantastisch!

 

 

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl