Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

De nadelen van een date-verslaving - Studentsflirt.nl
Schrijver Bob
De nadelen van een date-verslaving - Studentsflirt.nl blog
 
 
Tegenwoordig is het veel makkelijker om "verslaafd" te raken aan daten. Er is inmiddels zelfs een app, die 1 van de snelst groeiende is geworden, waarin zowel mannen als vrouwen zijn hele dagen bezig met het liken van het andere, of hetzelfde, geslacht. Zowel dus voor homo’s, hetero’s en biseksuelen. Vroeger ging dat heel anders.. Ik ging naar de kroeg of een discotheek met vrienden. Met het uitgaan stapte ik op vrouwen af die er leuk uitzagen. Daarnaast zocht ik contact met vrouwen/meiden via Hyves, Facebook, Twitter etc.! Kortom heel wat flirten en daten dat ik zowel via internet als de traditionele wegen als de kroeg deed. Op een gegeven moment, merkte ik dat ik verslaafd raakte aan het flirten en het daten. Elke week date en flirt ik met nieuwe vrouwen. Dat kan, net als iedere andere verslaving, nare gevolgen hebben. Tijdens het begin van mijn studententijd vond ik leuk en spannend, maar ik werd ook ouder en wilde wel eens een serieuze relatie. En al deze dates liepen op niets uit..

Ik had steeds meer een adrenaline-shot nodig van flirten en daten.. De dates moeten steeds spannender, vaker, extremer.. En op een gegeven moment kon geen date nog aan de verwachtingen voldoen..

Wat moet ik nu? Hopen dat er tussen de flirts en dates toch "de ware" zit. Na vele vrouwen harten te hebben gebroken, waar ik achteraf weel erg veel spijt van heb, ben ik uiteindelijk toch serieus en heel gelukkig geworden met mijn huidige vriendin! Net als met andere verslavingen is het soms moeilijk om af te kicken en kan je eenvoudig terugvallen in je oude patroon, maar ik was sterk genoeg en vooral verliefd genoeg op mijn huidige vriendin!

 

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl