Login

Wachtwoord vergeten?
 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs op gebied van: marketing, IT, commercieel, communicatie. Als jij nog een leerzame stage zoekt, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via m.verkerk@studentsflirt.nl

 

 

BEKIJK BLOG

De afstandelijke date - Studentsflirt.nl
Schrijver Dater
De afstandelijke date – Studentsflirt.nl blog
 
 
Gedurende het begin van mijn studietijd had ik al een poosje op een oogje op een mooi, beetje stil, lang donker haar, redelijk apart en opvliegend type. Wat het was wat zij in mij aantrok kan ik niet omschrijven, maar soms voel je zo’n spanning en dan wil je er meer van weten.

Een maatje van me kreeg het in de gaten en vertelde me dat ze erg leuk was en vond dat ik een date moest regelen! Hmm, na een paar weken flirten durfde ik het eindelijk aan om haar mee uit eten te vragen. Het was supergezellig en ‘toevallig’ passeerden we haar huisje op de weg terug. Wat kon ik doen om mee naar binnen te mogen? Ik stamelde iets van; ik heb ze echt beter in mijn repertoire, maar ik moet echt gebruik maken van je wc.

De tip van mijn maatje bleek te kloppen, ze was echt leuk en was blij dat ik een date had geregeld! Voor de duur van 3 weekjes waren er sleepovers en hangovers. Maar toch knaagde er iets aan me, ze leek op de een of andere manier niet oprecht.. Maar waardoor dat precies kwam? Daar kon ik nou niet achter komen. Ik wilde eigenlijk hiermee stoppen omdat ik een knagend gevoel erbij had, maar wilde haar zeker ook niet kwetsen.

Na een wederom stomende vrijpartij viel zij in slaap en ik kon de slaap maar niet vinden, omdat ik me geen raad wist met de situatie. Diep in de nacht heb ik een enorm heftige droom geveinsd waarbij ik haar een paar keer een enorme por gaf. Het leek geen effect te hebben en uiteindelijk was ik bekaf en viel toch in slaap...shit.
Echter tot mijn grote verbazing werd ik ‘s morgens in mijn eentje wakker. Ik was enorm opgelucht.
Vanaf toen hebben we niet meer gedate en kwam ik haar eigenlijk ook nooit meer tegen…
 
Na een aantal jaar kwamen we elkaar tegen. Ze vertelde dat ze een hele leuke man heeft en getrouwd is inmiddels. Ik zei haar, wat leuk! Hoelang zijn jullie al samen? Ze telde verkeerd en daardoor kwam ik erachter dat ze verloofd was op het moment dat wij close waren. Oeps...

 

Wat is er nog meer op Studentsflirt.nl?

Studentsflirt.nl heeft nog veel meer blogs online staan, zowel vrouwen als mannen hebben een blog geschreven. Er zijn blogs die gaan over het daten en flirten via Studentsflirt.nl. Maar ook blogs/verhalen die gaan over het 'gewone' daten en flirten. Daarnaast hebben we ook nog vele verhalen van studenten en jongeren die een super leuke date hebben beleefd of juist waarbij de date op een ramp is uitgelopen.

Bekijk voor al onze blogs: Studentsflirt.nl blogs

 

Naast blogs hebben we ook succesverhalen van Studentsflirt.nl. Studenten en jongeren die een leuke date of flirt gehad hebben via Studentsflirt.nl.

 

En behalve dus succesverhalen en blogs hebben we ook nog datingtips.
Datingtips die gaan over je profielpagina invullen op Studentsflirt.nl, het flirten via internet, het daten na de internetflirt, welke vragen kan je stellen op je eerste date, hoe weet je of een man/jongen of vrouw/meisje je leuk vind etc.? Bekijk dus ook gerust onze datingtips op Studentsflirt.nl